/public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg

Partners

Groene links & tips

De Limieten werkt samen met diverse specialisten op het gebied van groen, bomen en tuinen. Onderstaand vindt u links naar hun websites.
Verder willen we u graag van dienst zijn en verwijzen naar websites die wat ons betreft de moeite van het bekijken waard zijn.

greenSand en de Limieten
Partners voor een groenere wereld. Draag op een eenvoudige wijze bij aan de CO2-reductie. Strooi greenSand uit in uw tuin, op het balkon of zelfs bij planten in huis. greenSand is rijk aan magnesium waardoor het extra goed is voor uw planten. Het is verkrijgbaar als zand, potgrond, tuinaarde en split. Voor meer informatie:
www.greensand.nl 

Tuinen.nl
lees alles en meer over tuinen, planten en veel tips
www.tuinen.nl

Gezonde Boomteelt
Op de website Gezonde Boomteelt van het productschap Tuinbouw is nagenoeg alle informatie te vinden om bomen en planten in uw tuin gezond te maken of gezond te houden. Het is een professionele website die ook voor hobby-tuinliefhebbers een goed overzicht geeft van mogelijke ziektes, plagen, onkruid en ongedierte. Daarnaast vindt u tips over effectieve wijzen van gewasbescherming met behulp van spuiten of de inzet van natuurlijk vijanden. Heel praktisch zijn de formulieren waarmee u eenvoudig zelf een gewasbeschermingsplan voor uw tuin kunt opstellen.
De Limieten weet het al jaren: tijdig waarnemen + voorkomen = beheersen.
www.gezondeboomteelt.nl

Simonis & Buunk
Kunsthandel Simonis & Buunk betrok in 2007 het monumentale Fischerhuis aan de Notaris Fischerstraat in Ede. De aangrenzende beeldentuin werd helemaal ontworpen en aangelegd door de Limieten. Passend bij de sfeer van het 18e-eeuwse huis werd met een combinatie van beuken en Taxushagen en omhaagde rozenvakken een plan van wandelpaden ontworpen waar de bronzen beelden prachtig tot hun recht komen. Het geheel vormt een intieme, beschutte ruimte waar in alle rust ook genoten kan worden van een kop koffie of een glaasje wijn. 
www.simonis-buunk.nl