/public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg

Bezorgen, Plant- en verzorgingsinstructies

Levering van bomen of planten

Als uw aankoop te groot of te zwaar is om zelf te vervoeren kunt u een beroep doen op de bezorgdienst van de Limieten. Wij leveren elke boom veilig en vakkundig bij u af. Indien nodig takelen wij de boom over uw huis heen naar de nieuwe standplaats. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het veilig vervoeren van metershoge bomen en het inplanten van groot en zwaar plantmateriaal op de meest lastige plekken. Van locaties met zware kleigrond tot moeilijk bereikbare achtertuintjes in oude stadscentra. Wij pakken het graag grondig aan en gebruiken daarbij dezelfde professionele machines  die wij op de kwekerij inzetten.

Planten

Het planten van groot en zwaar plantmateriaal is niet eenvoudig en vraagt om een vakkundige aanpak. Onze medewerkers assisteren u of uw hovenier graag bij het inplanten. U krijgt van ons daarbij ook een verzorgingsadvies, zodat u optimaal en lang van uw aankoop kunt genieten.

 

 

logo-de-limieten

Download hier 
de plant- en verzorgingsinstructies.