/public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg

Veel gestelde vragen

Ik wil graag met mijn eigen hovenier planten bij u komen uitzoeken voor mijn tuin. Kan ik bij u terecht?

U bent samen met uw hovenier van harte welkom. Het is raadzaam om een afspraak te maken, zodat we alle tijd hebben u snel en goed te adviseren.

De heg groeit me boven het hoofd. Doen jullie ook snoeiwerk?
Ja, we kunnen elke vorm van tuinonderhoud voor u verzorgen, zowel op uren- als contractbasis.

Kan ik mijn eigen hovenier de bestelde bomen laten ophalen?
Ja, dat kan. Als hij minimaal twee werkdagen van tevoren uw bestelling bij ons afroept zorgen wij dat alles op tijd klaar staat.

Ontwerpt de Limieten ook tuinen?
Ja, wij verzorgen ontwerpen voor tuinen in alle soorten en maten, geïnspireerd door onze struiken en bomen en bovenal uw wensen.

Wanneer kun je een boom planten?
Bladverliezende bomen kunnen vanaf eind november geplant worden. Dit kan zolang ze in winterrust zijn, dus als het blad eraf is en ze nog geen nieuwe bladeren hebben. Het plantseizoen voor bomen met kluit loopt tot eind april. De Limieten heeft ook veel bomen in potten en plantenbakken die het hele jaar door geleverd en geplant kunnen worden.

Ik heb geen ervaring met het planten van grote bomen. Kunnen jullie dat voor mij doen?
Uiteraard. We beschikken over de juiste kennis en het juist materiaal. 

Mijn eigen tuinman heeft weinig ervaring met het planten van grote bomen. Kunnen jullie hem helpen?
Met een tuinman, die de tuin en de grond kent, werken we graag samen. In overleg met ons kan hij al veel voorwerk doen, zoals het graven van de plantgaten. We planten de boom samen en geven ook verzorgtips. 

 

 

 

 

logo-de-limieten

Download hier 
de plant- en verzorgingsinstructies.