/public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg

Over ons

Welkom bij de Limieten.

Wij staan al ruim 45 jaar bekent om het kweken van grote en volwassen loofbomen, Buxuswolken, Taxus- en hulsthagen en niet in de laatste plaats vanwege de Ilex aquifolium ‘ Limsi’®. Onze ‘Limieten hulst’ van eigen kwekerij een mooie volle hulst soort die zowel in haag als solitair gekweekt is.

Met groot enthousiasme en liefde leveren wij een bijdrage aan mooie tuinen. Al onze exclusieve bomen, struiken en hagen zijn een sieraad in uw tuin.

Wij ontwerpen en onderhouden tuinen, leggen tuinen aan en verkopen onze prachtige kwalitatieve volwassen producten aan zowel particulieren als aan tuinprofessionals.                                                    

Inmiddels zijn er heel wat tuinen in binnen- en buitenland door ons aangelegd. Ook voor Engelse (show)tuinen worden onze producten gekozen en zijn er al verschillende prijzen gewonnen met onze bomen en struiken.

Wat wij ook voor u gaan verzorgen; u kunt altijd rekenen op de kwaliteit, de gebundelde kennis en ervaring van de Limieten