/public/site/uploads/slideshow-klein/acers-nieuwsbrief-website_0155.png /public/site/uploads/slideshow-klein/img_0095aa.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_0110a.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_0580aa.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_0452a.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_0301a.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_0803a.jpg

Inspiratiepark

De Limieten één en al inspiratie!

Ons schitterende inspiratiepark geeft een kijkje in ons prachtige assortiment van grote volwassen bomen, struiken, heesters en hagen. Het is een groene inspiratiebron voor zowel tuinliefhebbers als professionals.

In deze eldorado van rust kunt u ideeën opdoen voor uw eigen tuin. Hier laten wij zien hoe al die verschillende soorten bomen, struiken, heester en hagen met elkaar gecombineerd kunnen worden om zo u eigen Limieten tuin te creëren. Een tuin voor de tuinliefhebber zonder geduld!

U vindt bij ons een groot scala aan soorten groenblijvende- en naald- of bladverliezende grote volwassen exemplaren in de maten X, XL en XXL.  Veel solitaire bomen maar ook snoeivormen van taxus, buxus en ilex en in het bijzonder de Ilex Aquifolium Limsi® van eigen kwekerij.

Duurzame tuinen.
Naast deze grote collectie bomen en struiken laten wij zien hoe wij een bijdrage leveren aan duurzaam tuinieren.

Wij informeren u graag hoe u uw leefomgeving gezonder kunt maken door bijvoorbeeld het toepassen van Olivijn een kooldioxide reducerend ‘zand’. De volwassen bomen leveren een grote bijdrage aan de opvang van fijnstof. Ook stimuleren wij het gebruik van natuurlijke meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

Kijken, kiezen en kopen.
Laat u bij ons inspireren en adviseren. Wij helpen u graag om een keuze te maken. Een groot assortiment van onze bomen en struiken vindt u achter ons inspiratiepark. Zo kunt u direct de gewenste boom bij ons bestellen. Wanneer we het gekozen product kunnen leveren is afhankelijk van het soort van uw keuze. Zijn de bomen groenblijvend of bladverliezend. Staan ze in de volle grond of in een container of springring. Uiteraard informeren wij u daarover.

U kunt ook voor uw totale tuinrealisatie en – onderhoud bij ons terecht.