/public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg

Zakelijk

Samenwerking met groenprofessionals

De Limieten is ook voor groenbedrijven al jaren dé leverancier van groot en bijzonder plantmateriaal. Hoveniers, tuinontwerpers en landschapsarchitecten in binnen- en buitenland maken gebruik van onze grote bomen, hagen en planten om hun projecten vorm te geven.

Wij kunnen grote hoeveelheden planten en bomen uit voorraad leveren vanaf onze productiekwekerij in Ermelo. Hier kweken wij grote en gevarieerde tuinklassiekers als haagelementen in Taxus, Ilex, Fagus, Carpinus en vormbomen van 4 tot 6 meter hoog.

Wij werken graag met u samen. Ons gezamenlijke doel is een tevreden klant die jarenlang plezier heeft van onze planten en bomen.

Indien gewenst helpen wij bij het transporteren en planten van alle producten, voor een goede start van ons plantmateriaal op de nieuwe locatie.