/public/site/uploads/slideshow-klein/img_1314ba.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/beukenrooien.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/omarming.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/boom-door-tuin_9906.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/snoei_koud-1.jpg

Tuinonderhoud

Snoeien doet groeien.

Voor het totaalonderhoud plannen wij alle werkzaamheden voor het hele jaar in. Wij snoeien en bemesten uw plantmateriaal, verzorgen het gazon en de paden, houden alles onkruid vrij en bestrijden ziektes en plagen. Wat ú rest is vooral te genieten van uw goed onderhouden tuin.

Structureel onderhoud
Voor geregelde snoeibeurten van uw bomen, struiken en hagen kunt u ook bij ons terecht! Zo bent u er van verzekerd dat uw kostbare vorm- en leibomen goed in vorm en in conditie blijven. Wij komen 2x per jaar met de snoeischaar langs. Ook bemesten we het plantmateriaal voor de gezonde groei.

Incidenteel onderhoud
Ook het incidentele onderhoud zoals het snoeien van een boom of haag kunnen wij voor u doen. In alle gevallen plannen wij samen met u de werkzaamheden in. Wij maken duidelijke afspraken over onze werkwijze en kosten. Ook over de aan- en afvoer van materialen

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het contactformulier in met uw specifieke vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.