/public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg

Historie

In 1977 nam Robert Tjebbes en verwaarloosde kwekerij aan de Naarderstraat in Huizen over. Hij noemde het de Limieten, naar het grensgebied tussen Naarden en Huizen. Een toepasselijke naam die verwijst naar de onbegrensde maten van de bomen, hagen en struiken.

Enkele jaren later werd de gerenommeerde kwekerij Sikking & Zn in Bussum toegevoegd aan de Limieten. Een specialist in grote en volwassen groenblijvers, als Hulst, Taxus, Pinus en Thuja. De vraag naar wintergroene haagplanten en solitaire bomen groeide.

Grote bomen
Grote bomen hebben veel ruimte nodig. Deze uitbreiding op goede zandgrond werd gevonden in Ermelo. Hier worden nu de grote groenblijvers, Taxus, Buxus, Hulst en dak- en vormbomen op diverse percelen gekweekt.                                 

De Limieten komt steeds met vernieuwde ideeën om de klanten te helpen bij het realiseren van de ideale tuin.

Naast particuliere klanten heeft de Limieten ook veel bedrijven voorzien van een mooie (bedrijfs)tuin of aankleding van een evenement.