/public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg

Logistiek

Al het materiaal dat u bij de Limieten bestelt kunnen wij voor u afleveren op elk gewenst adres binnen en buiten Nederland. Wij hebben de apparatuur en het juiste transportmateriaal om grote bomen en grote hoeveelheden plantmateriaal te vervoeren. Ook regelen wij zo nodig transport van uw order naar het buitenland, over land of over zee. U kunt uw order desgewenst ook zelf afhalen in Huizen.

Geef uw order minimaal 5 werkdagen van tevoren aan ons door en wij garanderen dat de producten op tijd geleverd of opgehaald kunnen worden. Vraag naar alle voorwaarden en prijzen.