/public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg

Service & Diensten

Bezorgen

Als uw aankoop te groot of te zwaar is om zelf te vervoeren kunt u een beroep doen op de bezorgdienst van de Limieten. Wij leveren elke boom veilig en vakkundig bij u af. Indien nodig takelen we de boom over uw huis heen naar de nieuwe standplaats.

Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het veilig vervoeren van metershoge bomen en het inplanten van groot en zwaar plantmateriaal op de meest lastige plekken. Van locaties met zware kleigrond tot moeilijk bereikbare achtertuintjes in oude stadscentra. We pakken het graag grondig aan en gebruiken daarbij dezelfde professionele machines  die we op de kwekerij inzetten.
Vraag naar alle mogelijkheden en voorwaarden.

 

Planten

Het planten van groot en zwaar plantmateriaal is niet eenvoudig en vraagt om een vakkundige aanpak. Onze medewerkers assisteren u of uw hovenier graag bij het inplanten. U krijgt van ons daarbij ook een verzorgingsadvies, zodat u optimaal en lang van uw aankoop kunt genieten.

Zoekservice

Als we de boom of plant van uw wens niet op onze eigen kwekerij hebben staan, gaan we op zoek om deze elders voor u te vinden.

We zoeken desnoods in heel Europa.
Afhankelijk van uw wens kan een zoektocht enkele dagen tot soms weken duren.

We streven ernaar de door u gewenste producten binnen 5-7 werkdagen voor u gereed te hebben staan.