/public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg

Tuinontwerp

“De Limieten Tuin” een tuin om voor thuis te komen!  

De Limieten tuin kenmerkt zich door het gebruik van volwassen bomen en volgroeide hagen. De producten van eigen kwekerij inspireren tot tuinen met veel groen. De Limieten tuinen zijn stijlvol, tijdloos en in ieder jaargetijde verrassend.

Voor wij gaan ontwerpen luisteren we goed naar uw wensen en eisen. Wat is uw smaak en hoe gaat u de tuin gebruiken. Voor het ontwerpen werken wij samen met gerenommeerde tuinarchitecten.

Als u tevreden bent met het schetsontwerp worden de plannen verder uitgewerkt tot het definitieve tuinontwerp en beplantingsplan.