/public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Ik wil graag met mijn eigen hovenier bomen en struiken komen uitzoeken voor mijn tuin. Kan ik bij u terecht?
U bent samen met uw hovenier van harte welkom. Het is raadzaam om een afspraak te maken, zodat wij alle tijd hebben u snel en goed te adviseren.

Wanneer komen de beuken binnen?

Beuken, haagbeuken en Liguster komen in de eerste week van november bij ons binnen en kunnen tot half april geplant worden.

De heg groeit mij boven het hoofd. Doen jullie ook snoeiwerk?

Ja, vooral vormsnoei doen we graag en goed. Dak- en leibomen, hagen, blokvormen en bolvormen.... u zegt het maar!

Kan ik mijn eigen hovenier de bestelde bomen laten ophalen?

Ja, dat kan. Als hij minimaal twee werkdagen van tevoren uw bestelling bij ons afroept zorgen wij dat het op tijd klaar staat.

Ontwerpt de Limieten ook tuinen?

Ja, wij werken samen met gerenommeerde tuinarchitecten voor tuinen in alle soorten en maten. Geïnspireerd door onze bomen en struiken en uw wensen maken wij de mooiste ontwerpen.

Wanneer kun je een boom planten?

Bladverliezende bomen kunnen vanaf half november geplant worden. Dit kan zolang ze in winterrust zijn, dus als het blad er af is en ze nog geen nieuwe bladeren hebben. Het plantseizoen voor bomen met kluit loopt tot eind april. De Limieten heeft ook veel bomen in potten en springringen die het hele jaar door geleverd en geplant kunnen worden.

Ik heb geen ervaring met het planten van grote bomen. Kunnen jullie dat voor mij doen?

Ja zeker! Wij hebben al jaren een eigen bezorgdienst die de bomen veilig bij u aflevert en vakkundig plant. Indien nodig zorgen wij voor een kraan of andere machines om de boom op de juiste plek neer te zetten.

Mijn eigen tuinman heeft weining ervaring met het planten van grote bomen. Kunnen jullie hem helpen?

Met een tuinman, die de tuin en de grond kent, werken we graag samen. In overleg met ons kan hij al veel voorwerk doen, zoals het graven van de plantgaten. Wij planten de boom samen en geven ook verzorgtips. Zo kan het niet misgaan!

Ik zoek een bepaalde boom, in een bepaalde maat. Kan de Limieten hem voor mij vinden?

Ja, wij hebben een zoekservice waarbij wij onze uiterste best doen de gewenste boom, struik of heester voor u te vinden.