/public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg

Veel gestelde zakelijke vragen

Openingstijden
Wij zijn  bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via tel. 035 – 69 54 300. U kunt uw vraag of offerte-aanvraag ook mailen naar info@limieten.nl. U kunt ook het contactformulier op deze website gebruiken voor een vraag of prijsopgave.

Transportprijzen
Al uw bestellingen kunnen wij voor u afleveren in binnen- en buitenland. Wij regelen transport over land en over zee. De tarieven voor dit transport zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van uw bestelling. Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

Plantservice
U kunt de ervaring van onze medewerkers inhuren bij het vakkundig planten van grote bomen en hagen. Wij hanteren daarvoor een vast uurtarief, dat los staat van uw hovenierskorting.
Met de verzendlijst sturen wij plant- en verzorgingsinstructies mee. U en uw klanten kunnen deze hier downloaden of nog eens nalezen.

Kortingen
Al het materiaal in Huizen is voorzien van particuliere prijzen. Voor zakelijke klanten hanteren wij een aantrekkelijke korting. Vraag ernaar bij onze medewerkers.

Zoekservice
Ik zoek een bepaalde boom, in een bepaalde maat. Kan de Limieten hem voor mij vinden?
Ja, wij hebben een zoekservice waarbij wij onze uiterste best doen de gewenste boom, plant of heester voor u te vinden.