/public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg

Tuincoach

Kunt u als tuinliefhebber hulp en advies gebruiken bij de (her)inrichting van uw nieuwe of bestaande tuin, dan kunt u een beroep doen op de Tuincoach van de Limieten

Deze groenspecialist geeft u het juiste advies om het beste in uw tuin naar voren te halen en knelpunten op te lossen. Het zijn soms kleine aanpassingen waarmee u uw tuin opnieuw tot leven brengt of meer privacy krijgt. Een snoeibeurt, het plaatsen van planten, bomen of hagen, kan een wereld van verschil maken in de beleving van uw tuin.

De Tuincoach bij u thuis
Maak een afspraak voor een consult bij u thuis zodat de Tuincoach zich helemaal in uw tuinsituatie kan inleven. De lichtinval, de bodemgesteldheid of de ligging van uw tuin ten opzichte van uw woning of die van uw buren komt dan optimaal in beeld.

Beplanting uitzoeken in het inspiratiepark in Huizen
Het is ook mogelijk een afspraak te maken in ons inspiratiepark in Huizen. De Tuincoach neemt alle wensen met u door. Met behulp van uw plattegrond en foto's van uw tuin wordt u  op weg geholpen met ideeën en concrete stappen. De Tuincoach heeft de mogelijkheid om met u de bomen en de planten te bekijken die wellicht geschikt zijn voor uw tuin. 

De Tuincoach begeleidt u tot en met een uitgewerkt beplantingsplan, een offerte voor beplanting, tuinontwerp of een onderhoudsplan. Ook hoveniers en andere groenprofessionals kunnen met de Tuincoach een beroep doen op de kennis en ervaring van de Limieten.

Gun u én uw tuin de visie van de Limieten Tuincoach en breng uw tuin optimaal tot leven!

De Limieten Tuincoach voor advies bij:

  • Beplantingsplan

  • Tuinontwerp

  • Tuinaanleg

  • Tuinonderhoud

  • Herinrichting tuin of (dak)terras

  • Assortiment bomen en planten