/public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg

100 beuken voor gemeente Huizen

Huizen

/public/site/uploads/nieuws/img_0637bewk.jpg

Kwekerij de Limieten plant 100 beuken voor gemeente Huizen 

De herinrichting van de Havenstraat in Huizen moet er voor zorgen dat er een aantrekkelijke en logische verbinding komt tussen het Oude Dorp en de Oude Haven. De gemeente hoopt hiermee recreanten, die per boot Huizen bezoeken, te verleiden om ook naar het Oude Dorp van Huizen te gaan en mensen vanuit het Oude Dorp te prikkelen om naar het mooie havengebied te wandelen of te fietsen.

De gemeente Huizen heeft er voor gekozen om aan de westzijde van de Havenstraat een dubbele rij van in totaal 100 volwassen beuken te plaatsen (Fagus sylvatica).

 De bomen zijn geleverd door de plaatselijke kwekerij de Limieten en M. van den Oever Boomkwekerijen. Kwekerij de Limieten heeft de bomen geplant en is verantwoordelijk voor de verzorging van de beuken.