/public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg

Duurzaam tuinieren. Verlaag met greenSand de Co² u

/public/site/uploads/nieuws/greensand_delimieten.jpg
/public/site/uploads/nieuws/kassa-groen-de-limieten.jpg

Goed voor uw gras, uw planten én het milieu. Vanaf nu is greenSand als potgrond en tuinaarde te verkrijgen bij de Limieten aan de Naarderstraat 298a te Huizen

De Limieten staat bekend om het kweken en verkopen van grote volwassen bomen voor iedere buitenruimte. In 40 jaar is de kwekerij uitgegroeid tot compleet groenbedrijf met aanleg van Limietentuinen, karakteristieke tuinen om direct van te kunnen genieten door de volwassen beplanting.

Met de aanwinst van greenSand-producten in het assortiment van de Limieten, is het nu mogelijk uw tuin duurzaam aan te (laten) leggen. Zo draagt u met uw tuin bij aan het terugdringen van het broeikaseffect. Daarnaast zorgen greenSand-producten voor mooi en gezond groen.

Olivijn van greenSand bindt Co²
De greenSand producten, met het mineraal olivijn, hebben de unieke eigenschap dat zij Co² binden. Daarnaast wordt de CO² omgezet in de stof magnesiumbicarbonaat, die een positieve invloed heeft op de vruchtbaarheid van de aarde. Voor mooi en gezond groen en een directe bijdrage aan een beter milieu.

de-limieten-in-kassa-groen-greensand

Bekijk hier het item over het gebruik van Olivijn in Kassa Groen. Kassa Groen bracht ook een bezoek aan de Limieten. 

 

Heeft u interesse in aanleg, herinrichting of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin, maak een afspraak met de Limieten.

greenSand mineralen kunnen worden uitgestrooid over het gazon voor voeding en ontzuring van de grond, over het terras om het mos te doen verdwijnen en verwerken door de aarde voor ontzuring en extra voeding voor planten.