/public/site/uploads/slideshow-groot/oranje-japanse-esdoorn_0853a.jpg /public/site/uploads/slideshow-groot/ilex-aquifolium-limsi_1186a.jpg /public/site/uploads/slideshow-groot/-de-limieten-bloeiende-magnolia_0401.jpg /public/site/uploads/slideshow-groot/vormboom-vormsnoei-olijfboom.jpg /public/site/uploads/slideshow-groot/foto-s-park-kwekerij-herfst.jpg /public/site/uploads/slideshow-groot/beuk-taxus-laanboom.jpg /public/site/uploads/slideshow-groot/taxus-vormsnoei-groenblijvend.jpg

Home

De Limieten staat nationaal en internationaal bekend om het kweken van grote volwassen bomen, struiken en hagen voor ‘de tuinliefhebber zonder geduld’. Dit doen wij al meer dan 45 jaar!
Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw tuinwensen. Wij weten als geen ander van iedere tuin een ‘Limieten tuin' te maken met zijn specifieke kenmerken: tijdloos, stijlvol en verrassend. Alle kwaliteiten zijn in huis, van het ontwerpen tot en met het aanleggen en onderhouden van privétuinen, dakterrassen, bedrijfstuinen, parken en landgoederen zowel in het binnen- als in het buitenland.


De volgroeide producten van eigen kwekerij zorgen ervoor dat u direct van uw ‘Limieten tuin' kunt genieten. Uw tuin wordt een tuin om voor thuis te komen. Laat u adviseren en inspireren in ons inspiratiepark aan de Naarderstraat 298A in Huizen waar zowel particuliere als zakelijke klanten direct bomen, hagen en struiken kunnen kopen.

Voor inspiratie, oriëntatie en eenvoudig advies zijn wij geopend van woensdag t/m zaterdag van 9.00-16.30 uur. Wilt u gericht advies? Maak dan een afspraak via deze website, www.limieten.nl/contact, zodat wij meer tijd kunnen besteden aan uw specifieke tuin wensen.

U bent van harte welkom!

 


 

 

 

 

 

Ook wij zijn aan vakantie toe!

Daarom zijn wij vanaf maandag 29 juli

tot en met zaterdag 31 augustus gesloten.

Maandag 2 september kunt u ons weer telefonisch bereiken en vanaf woensdag 4 september is de kwekerij weer up and running!

Wij wensen u een mooie vakantietijd.

 

 

Medewerkers van de Limieten.


 

Openingstijden

Geachte bezoeker, maandag en dinsdag zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Woensdag tot en met zaterdag zijn wij open van 9.00 tot 16.30.
Wilt u een afspraak maken bel ons op 035-6954300
of vul ons contactformulier in op de website: www.limieten.nl/contact 
dan nemen wij contact met u op.