/public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8812.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_4710.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/bolboom1.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/img_1311.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/kunstgras.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/dsc_3807.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hd-lm8845.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/damsma-blaricum-04.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/detail-acer-fireglow.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/hagen.jpg /public/site/uploads/slideshow-klein/afbeelding-054.jpg

Tuinaanleg

Ons team van hoveniers is actief in grote en kleine tuinen in heel Nederland. We leggen compleet nieuwe tuinen aan of richten naar uw wens een tuin opnieuw in. Als groenspecialisten zijn bomen, struiken en planten bij ons natuurlijk in goede handen.

We plannen alle werkzaamheden in overleg met u in en maken duidelijke afspraken over onze werkwijze en de aan- en afvoer van materialen.
De Limieten is al jaren het adres voor volwassen beplanting, meteen na de aanleg kan het genieten van een volgroeide tuin beginnen.

Bekijk ons portfolio om ideeën en inspiratie op te doen of neem direct contact met ons op.